15 januari 2011

En helt vanlig Lördag

Hej goa bloggläsare! :) Idag har det varit full fart och dagen är inte slut än. Det har varit allt från tvätt till matlagning och städning av "damrummet". Varje gång jag står i hallen och ser in till tv-rummet så funderar jag på vad jag vill ha vid ena väggen där det står en ensam stol. Min dröm är att ha en inbyggd gammeldags bokhylla med bröstpanel typ men vi får se vad jag hittar på. Jag har inte fått in min "möbelshoppingsug" än. :)
Nere i tvättstugan bor det stora råttor - dammråttor. Jag har nog inte dammsugit där sen i somras. I tvättstugan samsas tvätt och mina pelargoner. En av pelargonerna har nog dött men jag låter den vara till våren så får vi se om den får liv. Bakom tvättburken står en pelargon som heter Mallorca, den är dotrans. Hon köpte den för ett par år sedan på Hembygdsgården och den lever än - kors i taket!
För ca en timme sen lagade vi lite mat. Det blev köttfärssås med maaassor med vitlök. Det är nog den bästa kryddan ifall maten blir misslyckad. :)
Som ni ser så har jag rätt tomt i kylen så jag ska åka om ca 10 minuter med granntösen till Domus för att handla in lite proviant så att vi inte dööör här hemma! Men för att komma iväg så måste jag klä på mig så jag får önska er en fin Lördag så återkommer jag med fler bilder i mörra! Kramen

2 Söta Kvitter ☺:

Sandra | Inspirera Mera sa...

Jag har haft en utmaning där mina läsare har fått tipsa om sina favoritbloggar och vet du vad? Din blogg är med!

Kika här för hela listan:
http://inspireramera.se/2011/january/tips-60-lasvarda-bloggar.html

~ Ina ~ sa...

Oj men va kul! Det måste jag kika på! :)