27 maj 2011

Rosenhagtorn Paul Scarlett

Hej mina söta bloggvänner!
Vilket väder vi har här i byn! Det är så grått ute att man undrar om hösten är på ingående. Jag hittade bilder på min lilla rosenhagtorn här på datorn och bilderna är tagna i april och maj månad, ca fem veckor emellan bara. Då i april trodde jag att trädet hade dött efter den här superkalla vintern men den kämpar på duktigt och är så grön och fin nu. Det är så grönt och frodig här hemma men värmen kommer aldrig till skott. Nu är det lite lätt regn och bara 8 grader ute. Dotran ska ut och campa nästa vecka och jag hoppas att det blir lite varmare så att de inte kommer att frysa ihjäl i tälten. Tänker även på de elever som har åkt utomlands nu, Rhodos, Bulgarien, Mallis, Kreta mm. Undrar hur de har med vädret. Enligt smhi är det inte så där supervarmt där nere i medelhavet än heller. Men de har säkert kul ändå. Nu har jag inte tid att sitta här vid burken, måste leta efter paraply och lufsa iväg till jobbet. Vi ses snart! Kram

4 Söta Kvitter ☺:

Steve sa...

- Så hade jag också hoppats att vår rosenhagtorn skulle se ut. Den har nu haft 2 år på sig att åtminstone visa lite växtkraft , men vill inte. Nu blir den utbytt mot en vit syren.
- Fiffig och smakfull lösning men syrenbuketten.

eva i Aten sa...

Jättefint!

Hittade en blogg till från Grekland här i din blogglista - toppen! Restaurang och vardag på Kreta. Jag har ju en lista där jag samlar alla svenska bloggar från Grekland, är uppe i 29 st nu med fyndet på din sida!

Ha en fin dag!

Sandra | Inspirera Mera sa...

Här är det också grått och regning ute. Fast jag njuter av allt det gröna, känns verkligen som att sommaren är på gång!

Svar:
Tack så mycket! Ja dagarna innan var jobbiga då jag inte riktigt visste upplägget på programmet, men jag är så glad jag vågade ta steget och vara med.

~ Ina ~ Inas House sa...

Vad synd Steve att inte trädet tog sig. De blir så fina när de växer till sig och de rosa små blommorna är så vackra på våren. Mitt träd blir tre år i sommar och den har inte blommat än. Kanske nästa vår? Vi får hålla tummarna, det skulle vara så kul att få se den blomma.

Kul Eva att du hittade en grekisk blogg till. Om jag finner fler så hojtar jag till. :)

Sandra, jag tycker att du ska vara stolt över dig själv. Jag skulle aldrig ha tordats ta steget.

Önskar er en fin helg! Kramen