28 augusti 2011

Gråsparvar på Kreta

God morgon!
Idag är det så grått ute att man skulle tro att man är i England. Det åskade vid tre fyra tiden inatt och då gick jag upp för att ta in katten. Jag somnade om och vaknade igen vid sju. Så nu har jag druckit två stora baljor med kaffe. En sån här trist och grå dag passar ypperligt att kolla lite på resor. Nästa höst så fyller jag vuxen = 40. Då tänker jag inte vara hemma. Nu när jag fyller 39 så är det sista gången jag firar. Lite löjligt att fira egentligen, tanke på att man kan träffas ändå utan att äta tårta och ge presenter till vuxna människor... Men i alla fall, så är jag sugen på att åka antingen till London, Berlin, Amsterdam eller någon öst stat. Så vi får se vad man hittar på. Jag känner att jag har begynnande huvudvärk så nu ska jag lägga mig och slappa en stund.
Vi ses sen!

5 Söta Kvitter ☺:

ac sa...

Åhh åk till Amsterdam :) min äldsta syrra bor där o jag bara älskar den staden, helt fantastiskt vacker, massor med saker o se o så är holländarna ett väldigt trevligt folk :) kram Ann-charlott

~ Ina ~ Inas House sa...

Åh tack för tipset! Jag är så nyfiken på Amsterdam och man har sett flertalet reseprogram vad man kan göra där. Allt från att se väderkvarnar, cykla bland alla gränder till kryssa på kanalerna. Undrar om det säljs såna där "goda" kakor fortfarande som man blir glad av på caféerna? :D (Skoj)Nä, jag ska nog kolla lite på hotellpriser nu när jag ändock sitter här. :)
Kram Ina

eva i Aten sa...

Du tänker t.o.m lite grekiskt, Ina! Här firar ju bara barn och ungdomar födelsedagar. Vaddå jämnt och sådant som vi firar så mycket i Sverige...Här bryr sig ingen om varken jämnt eller ojämnt. Här firas namnsdagarna istället! Verkligen mycket enklare att hålla reda på...och inte det heller är något måste. Om man har lust bjuder man hem eller ut folk. När man är ute och går gratuleras man av alla som vet vad man heter.

eva i Aten sa...

Glömde säga att många ringer och grattar på namnsdagarna.

~ Ina ~ Inas House sa...

Ja jag känner mig nästan som en grek. ☺ De har rätt inställning till firandet av födelsedagar. Onödigt, för man kan träffas och umgås ändå. Så grekerna gör helt rätt, fira ungdomen och lägg ner det när man blir äldre. ☺

Ha det så gott Eva! Kramen