27 december 2011

ROSLAMPA


Kolla in den här fina roslampfoten! Den fick jag av syrran i julklapp. Den är ännu finare i verkligheten, svårt att ta en bra bild på den. Nu måste jag bara finna en passande lampskärm och sen får den stå antingen i mitt sovrum eller på byrån i tv rummet. 
*   *   *   *   *
Jag har nyss ringt tandläkaren Anders. Han öppnar sin mottagning först på torsdag. Det är bara för mig att att tugga försiktigt på andra sidan i munnen och hålla tummarna att jag inte får tandvärk. Nu ska jag försöka surpla i mig lite java och jag har skurit upp en rostad macka i småbitar som jag kan pilla in i den "friska" delen av munnen. Det känns nästan som att jag kan ta och avge nyårslöftet redan nu med att sluta äta godis och börja banta och motionera etc när jag ändå inte kan äta. :) Hoppas att ni har det bra och att ni inte har blåst bort. Jag ska ut och kolla läget på tomten när det har blivit ljust. Vaknade i natt vid två snåret av att det skramlade och bankade ute så jag lär se om det är nåt som tillhör mig.
Nu ska jag nafsa på rostade mackan. 
Må gott! Kramen Ina

3 Söta Kvitter ☺:

Elvira Spekulerar sa...

Vilken fin lampa! Men hörru din krake, inget vidare med tanden heller, hoppas att det inte blir en alltför dyr historia och att du inte ska få tandvärk såklart.

Kram kram

Vardaxlyx sa...

Usch inte tandproblem :-( Vi håller tumman att du inte får tandvärk. Massa kramar till dig och lampan va JÄTTE fin!

~ Ina ~ INAS HOUSE sa...

Tack snälla söta bloggisar! Jag hoppas innerligt att jag slipper tandvärk. Ska till tandis på torsdag klockan halv tolv. Så håll tummarna att det inte blir en dyr historia.
Kramar Ina