21 februari 2012

VILTMÄSTARSKAV
Jag är inte glad i att laga mat. Rent ut sagt - I hate it!
Men det finns några rätter som går fort och smakar gott. Man behöver inte fler än fyra ingredienser till den här grytan.Man kan även pressa i vitlök så att det blir lite sting. 


Man kan ha pasta eller ris till. Tar max 20 minuter att stå i köket och sen kan man bara mumsa i sig. Man behöver en burk creme fraiche. En burk Philadelphia ost vitlök och örter. En köttbuljong och förstås viltmästarskavet. Det är bara att bryna köttet, ner med en buljong och en skvätt vatten. Sen osten så att den börjar smälta lite och till sist creme fraiche. Klart!Nä, det ser verkligen inte gott ut på den här bilden men det är mumsigt. 

Måndag, tisdag och onsdagar är längsta jobbdagarna och jag är inte hemma förens på kvällskvisten. Efter jobb är det handling av mat och sen hem och laga den. Då är det perfekt med snabba rätter så att man får dyka ner i soffan efter åtta. 

Nu ska jag kamma luggen och sen bege mig till jobbet! Tjingeling!


2 Söta Kvitter ☺:

Victoria - Elvira Spekulerar sa...

Enkelt och gott smarr! Det var ett tag sen vi åt renskav här hemma så jag tackar för tipset och påminnelsen om den goda maträtten.

Hoppas att allt är bra med dig, under alla omständigheter, med förlusten av din far, strul med värmepumpen och allt annat som tillkommer.

Ha det bra

Kram Victoria

~ Ina ~ INAS HOUSE sa...

Jo det knatar på. Går på autopilot men snart så vänder det, hoppas jag.

Hoppas att allt är bra med dig!

Stor bamsekram till dig vännen!