14 april 2012

MORMORS HUS


Så här kan det se ut en lördagsmorgon hos mig när man spelar wordfeud och inte orkar resa sig ur sängen. Men tillslut var jag  bara tvungen att kliva upp och köra igång tvättmaskinen. Hade tonvis med sängkläder att tvätta. Sen blev det frukost och dusch. Dotran åkte till Västerås med sin moster och kusiner för en heldag med shopping, restaurangbesök och bio. Mor skickade sms - när ska vi åka? Det kom liten pirr i magen och jag kom på att nu är det dags - dags att . . .


. . . övningsköra !! 
Som ni kan förstå så blev det både motorspinn och kärringstopp men vi rullade framåt. Skam den som ger sig. Jag sa till mor flertalet gånger att - Ha handen på handbromsen om du är rädd om bilen. 


Efter körningen åkte vi till Mormors Hus. Vi visste inte om det var  öppet eller stängt men vi chansade och åkte dit. Irma hade öppet.


Som vanligt har hon det så fint. Lamporna blev jag kär i. Vill ha. Mor fyndade fina stolsdynor och jag fick bara titta idag då jag har rätt knapert i plånboken efter GC resan.


Efter Tunkarlsbo så åkte vi till hembygdsgården och trädgårdshandeln för att kika lite. Vi fann fina saker där med. Mor fyndade igen och jag fick bara titta. Jag fick några ideer till mitt kök som jag kan fixa i sommar men då behöver jag köpa spröjs till fönstren först...

Efter denna trevliga rutt drog vi till ica för att köpa paj och sallad. Hem och åt för fy attans vad hungriga vi blev av allt fint vi såg. Klockan hade hunnit blivit tre innan vi fick mat så vi mumsade friskt när vi väl satt till bords...
Efter maten begav vi oss till Brandbo. Solen sken och fåglarna kvittrade för fulla muggar. Synd att vi inte fick med oss eftermiddagskaffet. Nu är jag helt slut. Ska strax slänga mig i soffan. Skulle behöva ta mig en promenad men jag är för trött för det.

Önskar er en fin lördagskväll! Kramen Ina

2 Söta Kvitter ☺:

Krusidull sa...

Lycka till med övningskörningen
Krusidullan

~ Ina ~ INAS HOUSE sa...

Tack snälla! Kramen