10 juni 2012

GRUNDMÅLA


Hej på er!
Här sitter jag igen och bara tjötar om lilla boden men den tar nog upp all min tid. Höll på i över åtta timmar igår och det tar säkert åtta timmar av min tid igen. Igår kvistlackade och grundmålade jag ena delen av stugan. Det är svårt att få det snyggt. Jag skulle vilja sprutmåla alltihopa men såna redskap har jag tyvärr inte. Träningsvärk har jag fått så det måste vara bra motion att doppa pensel i byttan nere vid golvet och sträcka upp sig mot taket ett X antal gånger. hihi

Mor ska komma förbi idag med lite markduk som jag ska ha under pallkragarna. Jag har tyvärr inte kommit iväg på blomsterköp men det får jag ta och göra efter skolavslutningen som är på torsdag. Nu ska jag ta mig lite morgonkaffe och botanisera runt bland bloggarna och jag återkommer ikväll med lite bilder.

Kram Ina

2 Söta Kvitter ☺:

Victoria - Elvira Spekulerar sa...

Kvistlacka har jag också roat mig med, jobbigast var taket, helt klart, det känns i armarna idag. Vi får trösta oss med att det blir bra när det är klart, men nog vill man att det går fortare allt.

Kram på dig!

~ Ina ~ INAS HOUSE sa...

Ja taket var jättejobbigt att lacka och armarna är som spagetti idag. :) Men vi kommer att få det såå tjusigt när det blir färdigt.

Kramen Ina