15 juni 2012

PIONER OCH LUPINER


Goder afton!
Äntligen sitter jag ner en stund. Har hållt på i trädgården hela eftermiddagen. Fick assistans av dotran och det är jag så tacksam över. Vi har lupiner i trädgården och de är en blomsort som verkligen sprider sig som löpeld. Pionerna syntes inte i rabatten. (rabatten syntes inte heller) Jag tror att vi har den jobbigaste trädgården i kvarteret. Det är ständigt ogräs och annat skit som vi måste kasta varje vecka. Den bruna tunnan tömdes i morse och nu är den full igen. Måste vänta en hel vecka innan den töms på nytt. Det skulle vara så enkelt att ha en vanlig gräsplätt med enstaka träd och ingenting mer, men det skulle se lite trist ut tror jag. Strax ska vi äta taco och ta det lugnt en stund. Sen är dusch och säng för i morgonbitti ska jag iväg med M o S till Västerås. Kul ska det bli!

Önskar er en fin fredagkväll! Kramen Ina

2 Söta Kvitter ☺:

Herta sa...

Vi har haft både lupiner och pioner. Inga lupiner idag men flera omgångar med pioner. De rosa är finast, känns som en gammal tomt fast det är 70-tal.

~ Ina ~ INAS HOUSE sa...

Jag instämmer med rosa pioner, de är så vackra. Gamla rosa bondpioner är så fina och tidlösa. Våra pioner är från 40-talet då huset byggdes och det känns lite extra då de kommer upp år efter år och blommar så vackert. :)