20 juni 2012

HUSSPINDEL


Klockan 07.24 vaknade jag av att grannen började med sin ved. Tvingade upp mina torra grusiga ögon och försökte kika ut vad det kunde vara för väder. Såg nån konstig svart fläck på mina vita gardiner. Jag såg fläcken utan glasögonen. Fick en kall kår och visste på en gång vad som fanns bakom gardinen. Tog på mig glasögonen och javisst - sovrumsbesök av en bamsestor husspindel. Det var bara för mig att kliva upp, slita ut alla sängkuddar och täcken och sen börja spreja på spindeln med min "spanska spray". Han dog efter en timme... R.I.P ...


Dotran och jag har varit ute heeela dagen. Vi har målat och oljat på stugan. Rensat lite i rabatter, planterat rosorna och rensat garage infarten. Vi stupade vid sex tiden på altangolvet med kuddar och glass. När vi hade chillat en halvtimme så började vi pyssla i trädgården igen.


Jag har hittat orsaken till mina halvt uppätna vita blommor. Trädgårdsborrarnas framfart har varit enormt stor och jag vet ej hur jag ska göra för att de ska sluta äta på mina växter. Jag har plockat bort alla mina vita petunior (själva blomman ) så kanske de drar här ifrån och äter hos grannen i stället. Nu är vi trötta här i stugan. Det blir strax sängen. I morgon blir det trädgårdsarbete, urnsättning, fika och stallet. Så vi är inte sysslolösa här på höjden. Må gott!


2 Söta Kvitter ☺:

Vardaxlyx sa...

Jag vill springa in och önska dig och din familj en kanon fina midsommar!!
Kärlek i massor!!
OBS!! Härligt med fågelkvitter hihi!

~ Ina ~ INAS HOUSE sa...

Tack söt! och jag önskar dig och dina detsamma att ni en toppenfin helg tillsammans ☺
Bamsekramar till dig!