25 augusti 2012

BRA DAG


Jag, mor, syster och syskonbarn var till graven för att hälsa på farsan en sväng nu på kvällskvisten. Solen sken och fåglarna kvittrade men usch vad flyg och fän det var där nere mot vattnet. Skulle ha haft med mig flugspray. Vi tände ljus och stod och babblade en stund innan vi åkte hem igen.

Och inte blev det några kort från loppisarna i Ludvika. Jo, en bild. Denna. Jag såg en hel del saker som jag skulle kunna ha tänkt mig att köpa men jag höll igen. Tänk att man är så dålig på att fota när man är på språng. Men det känns inte så naturligt att ta upp en kamera och börja fota på loppis precis och jag hade så mycket att titta på så jag glömde helt bort...

Bilderna kommer i oordning när jag lägger ut dem från iphonen. Innan vi åkte till kyrkogården så klippte jag ner en del av syrenbusken. Den har blivit enormt stor och hög och det vill jag inte ha. Nu ser den rätt hemsk ut men den tar sig snabbt hoppas jag.


Den här söta krukan köpte jag för 15 riksdaler. Billigt. Efter loppisarna åkte vi till Rusta och där köpte jag två solcellslampor och på Nisses dammsugarmunstycke.
Det har varit en bra dag idag.

Kramen Ina

2 Söta Kvitter ☺:

Prinsessorna på Bellevue sa...

Hej Ina!

Söt kruka du fyndat! Måste verkligen försöka ta mig iväg till Ludvika någon gång. Har tänkt det tusen gånger, men det har aldrig blivit av. Kanske är det slut snart för säsongen?

Kram
Petronella

~ Ina ~ INAS HOUSE sa...

Hej!
Jag är så nöjd med mitt fynd. Det är helt klart värt att åka till Ludvika. Det blir liksom en utflykt i sig samtidigt man fyndar fina saker. Det kändes lite som att de finaste sakerna har redan blivit upphandlade tidigare i somras, men kul att åka dit och kika ändå. Jag vet inte hur länge loppisarna pågår. Kanske det står på någon hemsida? :)

Kram Ina