26 oktober 2012

Allers Julmagasin


Här om dagen köpte jag Allers Julmagasin. Jag tänkte att jag skulle få lite inspiration och tips till advent. Nästan hela tidningen var full med tips. Jättekul!

Fina reportage och vackra bilder bjuder tidningen på.


Jag såg något som jag baaara skulle kunna döö för. Nästan. Kolla in glaslykorna! Hur fina som helst! Så nu ska jag genast skriva till jultomten och önska mig den stora lyktan.


Det fanns mycket - gör så här tips. Dotran dök på tidningen rätt snabbt och provade på att göra pappersblommor. Hon sa att det var huur enkelt som helst.


Ela tog en servett i rött och vitt. Se så söt den blev!

Även om man inte är direkt pysslig så tycker jag att det är kul att läsa såna här tidningar. Jag gillar att se på alla vackra bilder och det är kul att läsa "hemma hos" reportage.

2 Söta Kvitter ☺:

Maj sa...

Visst är det "tur" att vi har advent att se fram emot...jag gillar att pyssla så där lite lagom. Brukar brodera fina tändsticksaskar eller decoupage. Tändstickor kommer ju ofta till användning i advent och det är en trevlig gå-bort-present. Jag har några gamla julpysseltidningar som jag brukar ta fram igen och igen och alltid hittar jag något nytt där. //M

~ INA ~ Inas☆House sa...

Ja visst är det tur med advent. Jag tycker också om att pyssla lagomt. Det kommer i skov. Att jobba med decoupage tror jag att jag skulle kunna göra men har aldrig provat på. Jag, mor och syster brukar köpa tidningar och sen går de runt mellan oss.//Ina