21 oktober 2012

Grått Grått Grått


Bild: Lilla Hacke hälsar på mig varje dag på altanen. Sötnos.


 * God morgon bloggvänner! *
Igår hade jag ingen rolig dag. Jag hade tänkt att vara ute i trädgården men det bara regnade och regnade. Trodde jag skulle bli knäpp av det trista vädret och jag brukar tänka positivt men nu känner jag att jag har fått nog. Det är så grått grått grått ööööverallt. Vad kan man göra såna här dagar? Kan inte rensa i strumplådorna för tusende gången. Kan inte röja i källaren för miljonte gången. Kan inte sitta och sy vimplar för triljonte gången...  Nä, jag ska inte vara så negativ men det är svårt ibland. Sorry. Kanske man ska börja adventspynta redan nu? Det gråa mörka vädret känns som november månad. Nu måste jag finna nåt skoj att göra när det är sånt här väder, men vet bara inte än vad. En idé är att gå ner till garaget och börja snickra någon slags ställning till fåglarna. Man är lite smått fågeltokig. *fniss. Jag har fullt med pippisar ute i trädgården som jag matar. Hackspetten är en kille som kommer varje dag och äter och jag vill bygga nåt mellan två äppelträd som håller åt de tyngre fåglarna.

Vad gör ni när det är grått och regnigt?
Man kanske skulle boka en resa så att man har nåt att se fram emot?

Önskar er en skön söndag utan regn ♥

Kramar ~ Ina4 Söta Kvitter ☺:

Majberggrens's Värld sa...

Håller med dig, jag mår inte heller så bra i detta trista väder och när jag vet att Skåne har strålande sol och där min väninna tom grillar/fikar utomhus vill jag bara åka söderut som en flyttfågel.
Som tur är älskar jag att läsa och det gör jag. Bok efter bok, tänder ljus eller kaminen och myser i sköna fåtöljen. Det är bra medicin!!//M

PS. Vill du av någon särskild anledning ha kvar ordverifieringen annars är det ett tips att ta bort den. Ibland tröttnar jag att kommentera bloggar för det är så jättesvårt att fixa detta. DS.

~ Ina ~ INASHOUSE sa...

Jag brukar också mysa vid brasan och läsa. Men nu har jag kommit i en boksvacka. Hittar ingen bok som verkar spännande så jag läser tidningar av alla möjliga de slag i stället. Allt för avkoppling. Nu har jag börja leta efter resa. Blir nog till Italien. Har aldrig varit där.

Jasså, tänk vad tokigt det är med denna blogg ibland. Jag tog bort ordverifieringen förra veckan. Men det kanske inte gick bra. Ska genast kika på detta. Jag vet bara att när jag inte är inloggad på blogger och ska svara eller skriva en kommentar hos någon så kan den dyka upp. Ska kika på inställningarna. Tack för att du sa till. :)

Hemmavid sa...

Hejsan!

Detta väder gör att allt känns i slowmotion.. det går liksom seeeegt allting!

Jag har tvättat och rensat bland kläder idag.. Tråkigt, men det behövdes verkligen!

En resa vore kanske inte så dumt!

Kramen Jenny

~ Ina ~ INASHOUSE sa...

Hej Jenny!
Min dag blev rätt bra ändå. Kände i morse att -nä, nu orkar jag inte jag med detta gråa väder. Men det gick över. Har ätit och fikat gott med familjen och bara myst. Skönt att du fick trökgörat gjort. Man blir så nöjd då. :)

Att resa är härligt. Sitter ofta och drömmer via nätet. Jag är nog bästis med Ving och Fritidsresors hemsidor. hihi

Kram på dig!
Ina