6 oktober 2012

Kalas ♥


Goder afton bloggisar! ♥
Här har vi haft tårtkalas. Efter en jäktig förmiddag med städning och tårthämtning så blev det äntligen kalas. Nära och kära kom för att fira att jag har blivit vuxen. Jag fyllde 40 år förra torsdagen men då drog jag till London med vänner så det blev inget kalasande då. Idag blev det hallontårta, morotskaka som syster hade bakat. Supergod. Chokladbollar, kaffe och mycket skratt. Precis som kalas ska vara. ♥Innan kalaset kom GB förbi. Hon kom med en stooor bukett med rosor. Jag blev så paff att tårarna ville kika fram. Jag fick också jättefin bukett av M o S. Pricken över i:et var domherren. Vad jag skrattade när jag såg den. Jag som älskar fåglar tycker att det var jätteskoj. Av mor fick jag en stor, vit och vacker orkidé. Jag har aldrig ägt en sån växt så det här blir en utmaning att hålla vid liv. Måste googla för att hitta info om hur man sköter orkidéer. Spännande.

Nu är jag trötter men nöjd. Sängen får vänta ett tag till för jag ska ta lite bubbel med dotran och bara mysa med tända ljus och bra musik. En skön avslutning på en fin dag. ♥

♥  Kram Ina

4 Söta Kvitter ☺:

Hemmavid sa...

Hejsan goa du!

Stort grattis till dig iefterskott! Kalas är alltid trevligt - och när man får så där fina blommor är det ju ändå trevligare!!

Ha en fin eftermiddag och kväll.
Kramen Jenny

~ Ina ~ INASHOUSE sa...

Tack raring!
Ja det är så kul med kalas, tårta och massa annat gott plus släkt och vänner. :) Blommor är bonus. Vackert att se på :)

Må så gott!
Kramen Ina

Mathilde sa...

Alltid kul med både fest och få blommor. Grattis i efterskott. =D

~ Ina ~ INASHOUSE sa...

Tack Mathilde!
Ja det är så roligt, synd att man inte fyller år oftare ;)