24 november 2012

Lövparkens trädgård - Hembygdsgården


Bild: Godisdisken är riktigt tjusig och mor lika så.

Hello my blogfriends!

Då är man uppe med tuppen igen. Idag ska jag fara med mor och dotter till Västmanlands huvudstad Västerås. Vi ska till Ikea för att köpa golv till mitt sovrum.

Igår eftermiddag var jag och mor iväg till stallet för att lämpa av dotra. Vi tog en sväng förbi vår vackra hembygdsgård och där fann jag första julklappen. Vi gick runt i handelsboden och bara njöt av allt fint de säljer och det var så tyst och lugnt och rofyllt.

Sen var vi till ett väldigt vackert ställe som ligger bredvid hembygdsgården som heter Lövparkens trädgård. När man kommer dit så blir man alldeles salig och det finns så mycket fint att titta på. De säljer blommor, plantor, växter, fågelholkar, ljus, lyktor, ja allt möjligt smått och gott. Under sommarhalvåret kan man gå runt i deras trädgård som ligger intill butiken. Jag var dit i somras med mor och fikade. (de har ett fint café) Innan fikat så gick vi runt och kikade i deras otroligt vackra trädgård. Om jag vinner på triss någon gång i livet så ska jag anlita dem på stubinen så de får ordna min gård. :)

Jo, varför jag var dit just idag var för att jag hade vunnit en tävling som Lövparken trädgård hade anordnat på facebook. Man kunde vinna en fin adventsgrupp i zinkkruka. När jag loggade in på facebook igår kväll och såg att jag hade vunnit så höll jag på att svimma av glädje. - Nu står den fina gruppen i matrummet och den passar alldeles ypperligt bra där. ♥

Jag vill bara säga tack till alla fina kommentarer jag får av er. Alltid kul att läsa!

Ha en toppenbra lördag!
Kramen ~ Ina

6 Söta Kvitter ☺:

Krusidull sa...

Önskar dig detasamma, ha en kul dag i Västerås, själv ska jag sova bort hela dan :(
Kram
Krusidullan

Prinsessorna på Bellevue sa...

Åh, vad din vinst gjorde sig bra hemma hos dig! Såå himla kul att det var du som vann den! Ha en härlig dag i storstan!

Kraam

Majberggrens's Värld sa...

Får väl gratta till vinsten men (som så ofta) jag ser tyvärr inte fotot.
Verkar vara ett mysigt ställe att besöka //M

~ Ina ~ INASHOUSE sa...

Tack Monica, vi hade toppen förutom att golven var slut när vi kom till Ikea. De fanns i sortimentet igårkväll. Men slut idag. Men vi fyndade lite julklappar i allafall. :) Hoppas att du har sovit gott och du får en toppen sista jobbhelg.

Kramen Ina

~ Ina ~ INASHOUSE sa...

Ja men visst Petronella så passar den helt ypperligt bra hos mig. :) Jag är så glad i vackra vinsten som jag hade turen att vinna. :)
Vi hade det toppen i storstan men nu är vi trötta av allt spring i affärerna.

Kraaamis

~ Ina ~ INASHOUSE sa...

Tack Maj! Det är en helt underbara miljö som ligger precis bredvid vår hembygdsgård. Man kan gå där i timmar och bara njuta.
Men vad säger du Maj, ser du inte mina bilder? :( Ser du andras bilder på andra bloggar? Åh, hoppas att det bara är något tillfälligt fel.

Kraam Ina