23 december 2012

Dan före dopparedan ★Eftertanke går till resan jag har nyss varit på. Tänker på stora granen på torget i Tallinn där barnen hade hängt upp sina önskelistor till tomten... Tänker på julfiranden och hur många som får kämpa för att ha mat på bordet och ännu mer att ha det där lilla extra som man själv tar för givet. Julmat, glöggen, granen och alla julklapparna. Tänk om det fanns något man kunde göra för att lätta för de som har det svårt. Det lilla jag kan bidra med är inlämning av kläder och leksaker. Hoppas att de kommer till nytta...Då jag inte har hunnit fixa någon gran till oss så tog jag fram vår lilla glittergran som blinkar och glittrar så fint här i mörkret. Den får duga åt oss i år. Vi har alltid haft stora pampiga granar men så blev det inte denna jul. Men vi har det bra ändå. God mat och många paket och tak över huvudet och framför allt har vi varandra. Julen kommer att bli riktigt fin i år. Det känner jag på mig.

Nu ska jag passa på att slå in ett par paket till dotran min då hon är i stallet och tar hand om sin sköthäst. Han skulle få extra goo fika idag. Knäckebröd och äpplen.

Ha en fin dan före dopparedan idag! ★

Kramar ~ Ina

3 Söta Kvitter ☺:

House and Garden by Bia sa...

Idag blir det lite mys o finslipning inför julafton...vi ska till släkt.vi blir många...ska bli så kul!
Vi har skippat granen i år...känns inte som nån förlust ;))
Ikväll blir det uppesittarkväll o mys med familjen :)
Hoppas du o din familj har det bra!
GOD JUL, ÖNSKAR JAG DEJ ;)

Prinsessorna på Bellevue sa...

Ina! Vi har likadan gran som dig, den är jättefin och duger hur bra som helst! Du har helt rätt, alla har det långt lika bra som vi har, man får vara tacksam och bidra med det man kan.

En riktigt God Jul tillönskas dig och fina dotra!

Kraam

Rosa i huset i vitt sa...

kikar in och önskar god Jul

kram Rosa