6 december 2012

London bilder ...Sitter och kikar på bilder vi tog när vi var till London i september. Min väninna Mari är jätteduktig på att fota och det är tur det för annars hade jag nog inte haft så många bilder med mig hem. Men ibland så känner man för att inte vara så gullig och glad på alla foton. Som den här då vi promenerade till Harrods tror jag. Ser ni nåt konstigt på fotografiet? Nån blond sak i rosa tunika som gapar och tittar vindögt? ... mm det är jag det. Ser heelt normal ut va?Mari är rätt van, eller härdad att jag håller på så här på var och varannan bild.
Hon tar ett kort till. Jag ser lika galen ut där. Hon säger till mig - Ina, se normal ut nu. Jag ser henne sätta fingret på kamerans avtryckare och tjolavips så gör jag nåt som hon inte är så förtjust i. En grimas. Jag säger - Men Mari, du sa att jag skulle se normal ut.. Nu har Mari börjat säga - Ina, se onormal ut. ha ha ha så håller vi på när vi tar kort. Kolla in kvinnan i jeans till vänster på bilden, hon ser nästan rädd ut när hon såg mig. ha ha ha Men jag lovar, jag är rätt snäll och harmlös.

Det är så roligt att kolla på gamla bilder och varje gång jag gör det får jag reslängtan. Just nu längtar jag till värmen och solen. En tripp till Gran Canaria hade inte varit helt fel. Men men, nu måste jag tillbaka till verkligheten och klä på mig. Det står snöskottning på agendan...
2 Söta Kvitter ☺:

Prinsessorna på Bellevue sa...

Ähh, lite kul med tokiga kort! Härliga bilder!

Kraam

~ Ina ~ INASHOUSE sa...

Visst är det lite skoj med kort. Sen om man inte ser trevlig och söt ut varje bild gör ju inget. :) såna här bilder kan nästan vara roligare än de 'normala'.

Kram
Ina