18 februari 2013

Äntligen Kreta Platanias igen ♥God afton bloggisar! 
Jag är så glad denna kväll. Nu är Kreta resan bokad och klar! 
Det bär iväg först när skolan börjar i höst men jag ska förhoppningsvis jobba hela sommaren så jag tar Kreta-trippen efter jobbarperioden. 


Vi har varit till Kreta 4 gånger tidigare och vi har varit nöjda varje gång. 
Sol, bad och god mat. Det är livet. 


Vi ska bo på ett hotell som heter Menia Beach hotell. Har aldrig varit på det hotellet för vi vill prova på nytt hotell varje gång vi åker på charter. Det ska bli så härligt men jag ska inte längta alltför mycket för vi åker först om sex månader typ. Vi ska hinna med så mycket annat innan. Förutom jobb-sökandet så fyller Ela 18 år i april. Då bär det iväg till London för att fira av henne. Sen hoppas jag till gudarna att jag får ett jobb om inte ett sommarvik eller dylikt. Håller även tummarna att Ela får ett sommarjobb plus att hon får sitt efterlängtade körkort. Ja, vi har mycket att se fram emot. Bara som att invänta våren och se träden knoppas och få solstrålar i sitt bleka ansikte, det ska bli alldeles underbart ... 
Finns gamla you-tube klipp från våra resor ... 

4 Söta Kvitter ☺:

Veronica sa...

Åhh! just ikväll längtar jag extra mycket efter värmen efter att ha stått utomhus 2 timmar ikväll på fotbollsmatsch! Underbart med en resa till solen :)

//Veronica

carinaon sa...

Så härligt med en resa till solen! Kul att ha något att se fram emot.
Ha en fin vecka,
Carina

Maj sa...

Så härligt det såg ut med badandet!!

Daphne Bryson sa...

Good Morning Ina, How exciting for you, a trip to London and Crete, lots of sunshine, sea and glorious food. I lived in Cyprus for almost 10 years and have a great love of Greek food.
You say you are on a Weight Watcher's diet.....me too.
Have a lovely day.
Best Wishes
Daphne