16 februari 2013

Blommiga fredag ♥ Kärlek

Bild: Rosor av en vän... 

Hej bästa blogg-vänner! 
Igår på den sk alla hjärtans dag så hade jag en trist dag. Att gå till arbetsförmedlingen tär på en. Var dit två gånger igår. Att sitta där nästan 4 timmar sammanlagt och lyssna på något man inte är intresserad eller ger något av tar på krafterna. Att söka vissa arbeten mot sin vilja är väldigt känslomässigt jobbigt för man vet att det är - bara att gilla läget - och just do it fast hela kroppen skriker NEJ!! ...

Bild: Vackra rosor 
Men som tur är de flesta dagarna fina. Som idag. I eftermiddags kom min vän GB och hämtade upp mig och vi åkte till Björsbo handelsträdgård. Jag köpte blommor och blomjord. Såg så mycket jag ville köpa. Frö-påsar  blomskott och pelargoner var uppradade i butiken. Jag fick igång fantasin och funderade på vad jag skulle plantera i vår och vad jag kan tänka mig att plantera i mina krukor... Sen åkte vi till Hembygdsgården för att kika runt lite för att se om det hade kommit in något nytt i handelsboden. Att vara ett timmar med en god vän gör att man mår riktigt gott. Bara prata och skratta och får vara sig själv en stund. Det ger en kraft och energi att orka fortsätta med det trista. När GB lämnade av mig här hemma så gav hon mig en blombukett som hon hade köpt vid trädgårdshandeln. Det såg jag aldrig att hon gjorde när vi var där. Jag blev förstås paff och rörd av den fina gesten. 

Bild: Finaste rosbuketten i februarimörkret... 
Kärlek finns omkring en fast man inte tänker på det. Det behöver inte vara till ens man eller barn utan det kan vara till sina vänner, husdjur, blogg-vänner  sitt hem, trädgård och växter. Det är det som är så härligt med kärlek för att den finns överallt och syns och ges på olika sätt... 

Kärlek till er bloggisar och tack för att ni finns! 

Trevlig Helg! 


Kram Kram ~ Ina 
Kika gärna in hos Helena och hennes fina blogg: Bland rosor och Bladlöss

10 Söta Kvitter ☺:

Pilgrim sa...

Det finns inte mycket som är värre än att sitta av tiden och behöva lyssna på något som inte ger något. Då brukar jag drömma mig bort och fundera på trädgården och det jag vill ändra och skapa. Eller drömma om något som kanske aldrig kommer att hända men som är roligt att tänka att det kommer att hända. Jepp, jag är en fantastisk dagdrömmare.
Ha en härlig helg!
Kram Hélena

carinaon sa...

Så skönt det är med fina vänner när man har det jobbigt! Hoppas att det ordnar sig med jobb.
Kram Carina

Meta sa...

det gäller att se och vara lyhörd för all kärlek vi vill ha finns alldelens runt hörnet.
Ha en fin helg
Kram meta

Lisa-Maja sa...

Trevlig helg till Dig också!!
Vänner är gott att ha, vänner som låter en vara som man är och som finns där när allt inte är på topp.
Vilken ljuvlig bukett Du har fått!

kram lisamaja

Ninnis sa...

Massor med kärlek tillbaka till dig...=)
Trevlig helg !

Kram Ninni

Gunilla sa...

Kram till dig.

Trevlig helg

Berit sa...

Underbart att ha vänner som kan liva upp det trista ibland.
Ha en underbar helg!!

Änglarum sa...

Åh så fina rosor du fick <3 sånt värmer i hjärteroten!ha en fin helg kram Jessica

Villavägen 3 sa...

Vilken jättefin lampa som står vid sidan av din minst lika fina bukett.

Lena/isis sa...

Vilken fin vän !! En underbar bukett. Kan tänka mig att det är riktigt jobbigt det här med att gå till arbetsförmedlingen i dessa tider.

Kram