23 februari 2013

Shellac Cake Pop permanent-lack ♥


God morgon kära blogg-vänner!
Här är det morgonkaffe i massor som gäller. Är jättetrött fast jag har sovit som en stock i nio timmar. Ska strax iväg till simhallen för att värma mig i solen en stund. Vill bara skriva lite snabbt om mina naglar. Det är så att jag går till en nagelteknolog för att få dem fixade. Hon har filat ner dem nu då flera hade gått sönder men innan var de långa och vackra. Nageldamen lägger på en permanentlack och den sitter på ca 3-4 veckors tid innan det är dags för nytt. Den här färgen heter - Shellac Cake Pop och glittret ovanpå heter Grapefruit Sparkle. 

Bild: Julfina naglar i december...
Jag har alltid haft korta och trasiga naglar. De har aldrig varit långa, starka och hårda utan bara helt enkelt trasiga. Min mor och syster har alltid haft såå fina naglar och jag har alltid undrat varför inte jag "ärvde" såna. Jag målade aldrig naglarna för jag tyckte det var lönlöst och ville inte visa dem för den delen heller för folk. Jag hade aldrig ringar och klockor för att inte folk skulle se mina fula naglar. I höstas fick jag ett presentkort till Nageldivan av en vän. Nageldamen limmade fast mina halvtrasiga naglar och lade på färg och efter det har jag haft långa naglar. Nagellacket är nästan lika hårt som billack känns det som. Helt otroligt. Jag kan greja och fixa här hemma utan att det blir större haverier på naglarna. hihi Så jag tycker att det är jätteroligt nu att ha så fina naglar och det är helt värt 300 kr i månaden. Efter 40 år med "Verkstads-naglar" så har jag äntligen "kontorsnaglar". *fniss

Nä, nu ska jag hälla i mig det sista kaffet innan utgång. ♥ 

Kram ~ Ina


Provade på nagelförlängning förra året. Inget för mig då jag gräver mycket i jord. De höll ca 3 veckor och sen lossnade dem. Det blir dyrt att ha denna hobby så jag kör med permanent-lack i stället.

PS: glöm inte smörja in nagelbanden varje kväll. Det är bästa botemedlet mot torra och fnasiga naglar... Följ min blogg med Bloglovin

7 Söta Kvitter ☺:

Prinsessorna på Bellevue sa...

Herreguuuud, så snyggt! Älskar rosa och önskar att jag verkligen kunde ha såna där vackra naglar också, men det funkar inte riktigt... Härligt att få känna sig lite fin och skönt att få lite sol också!

Kraam

Maj sa...

Verkar spännande detta med naglarna. Har alltid trott att man"klistrar" på lösnaglar på de egna men om jag fattar dig rätt så "målar" teknologen "bara" på ett superlack...eller?
Trevlig lördagkväll

House and Garden by Bia sa...

"Skit" snyggt, fniss....det låter jättebra med permanent lack..och inte alltför dyrt heller...men nageln måste väl vara utväxt iaf, eller?
Det där måste prövas tror jag!!
Ha en fin kväll och missa inte Mello;))
Kraaaam bia

Rosa i huset i vitt sa...

Kikar in och önskar dig en trevlig helg
kram Rosa

Veronica sa...

Jag har precis såna naglar som du... Värdelöst!

Jag blev rekommenderad just samma som du gör i veckan och nu ska jag f--n slå till jag med... Är överbevisad :)))

~ INA ~ Inas☆House sa...

Hej bönor!
Jo det är så här att man kan ha korta naglar när man ska få dem lackade. När hon har målat dem så börjar mina naglar att växa. De blir liksom ett skydd. Jag har inga lösnaglar alls utan det är mina naglar som hon lackar. Jag oljar in nagelbanden varje kväll så att de håller sig mjuka. Funkar jättebra men tipset är att ha handskar på sig när man ska flytta och greja och gräva i jord. :)

carinaon sa...

Jag gillar verkligen den där rosa färgen på dina naglar! Tycker faktiskt också att den längden är snyggast.
Ha en fin vecka,
Carina