28 februari 2013

Skultuna och loppisarHej bloggisar! 
Idag har jag haft en toppenfin dag. Jag och min vän GB åkte till vackra Skultuna. Där finns flertalet affärer, allt från mässingsbruk till Iittala outlet och loppisar. Vi fikade i ett vackert café och jag syndade duktigt med kladdkaka med grädde. Gudars vad gott det var! Riktigt gudomligt god var den.


Jag köpte mig ett långt fint SNÖ halsband för en billig peng. Butiken säljer 40% billigare än i butikskedjor runt om i landet. Så jag var bara helt enkelt tvungen att köpa smycket. 


Iittala outlet hade huuur mycket fint som helst. Jag fann en mugg som jag inte har i samlingen. Det fanns massor av annat fint som tallrikar och glas men jag fick hålla i plånboken så att det inte bar iväg i shoppingandan. 


På hemvägen stannade vi på Hembygdsgården och där kan jag vara nästan varje dag utan att jag tröttnar. När vi skulle åka därifrån så kom GB på att det finns loppisar i grannkommunen. Så vi brassade över dit och botaniserade i fyra hela loppisar. Den sista butiken fann jag denna söta lilla matta/duk. Hemgjord sådan. Jag blev kär i den direkt och den fick följa med mig hem för enkom 30 riksdaler. 

Efter en fin dag med en fin vän så avslutar jag denna dag med fläskkotletter och Sofias änglar på kanal 5. 

Hoppas att ni har haft en fin torsdag!

Nu säger vi hej då till februari och välkomnar mars! 

KRAMAR ~ INA  

4 Söta Kvitter ☺:

House and Garden by Bia sa...

Oj vad jag har missat mycket av dina inlägg...jag är inte lika flitig jag,hihi....Vad snygg mattan/duken var!! Här blåser det nåt enormt...men då tinar det mycket ;)
Ha en fin kväll...nu ska jag se på eldsjäls galan med miljon bingo spel...
Kram bia

carinaon sa...

Vilka fina fynd! Att åka iväg och fika och shoppa med en god vän är väl bland det trevligaste man kan göra!
Kram Carina

Änglarum sa...

Hej!Halsbandet var ju rena fyndet! jätte snyggt :) kul med shopping! Trevlig helg! kramiz Jessica

Prinsessorna på Bellevue sa...

Vilken himla mysig dag, både fynd loppisar och kladdkaka! Underbart!

Ha en härlig fredag nu i marssolen!

Kraam