20 december 2011

JAG VANN!!
Hello sweeties!!
Idag har det varit en skön dag på jobbet. Allt har flutit på utan några större problem. Inte nog med det så har jag vunnit på Lensway.se! Så jag har nyss beställt hem ett par glasögon som kommer säkert redan på torsdag. Gratis är roligt. I morgon är det sista rycket innan jullovet. Det ska bli skönt med lite sovmorgnar.
*   *   *   *   *
Jag har inte julpysslat och donat som jag brukar göra varje år utan har bara fokuserat på jobbet, mer orkar jag inte. Pappa mår inte bra. Han ligger fortfarande i koma och det ser inte ljust ut. Det känns sorgligt och tungt och tar mycket energi. Ständig oro vad som ska hända gör att man går i en bubbla. Man går med axlarna upp och hoppar till varje gång telefonen ringer. Det har varit en tuff höst med allt som det innebär. Man får ta vara på de ljusa små stunder som dyker upp för att man ska orka se framåt. 
*     *     *
På torsdag ska jag till synsam för att fixa ögontestet som jag inte har gjort än. (för att kunna övningsköra) sen ska jag till frissan och klippa mig. Det ska bli såå skönt. Håret har växt som ogräs så nu ryker luggen. Jag ska be Lena klippa riktigt kort så att det håller sig ovanför bryna ett tag framöver. :) Nu ska jag över till grannen för att höra senaste skvallret. Hihi
Ha det så gott bloggisar! Tisdagskramar från mig!

2 Söta Kvitter ☺:

Rosa sa...

Usch ! Tycker så synd om dig som ska behöva ha det så här med din pappa , nu när det närmar sig jul och allt.
Jag hoppas att du och dottern trots detta får en så härlig och fin jul ni bara kan.
Kram Rosa

eva i Aten sa...

Grattis, grattis till nya glasögon!