8 september 2012

Rosenhagtorn Paul Scarlett

Så här såg min rosenhagtorn (planterad maj 2009) ut nu i Juni månad. Grön, frodig och knopparna var på väg att slå ut...


Pling plong - och nåt hände. Vet ej vad. Så här ser den ut idag i september. Nästan död och livlös. Den är över tre år gammal och har aldrig blommat fast många knopp. Den orkar liksom inte. Juni månad så ser den ut som att det ska hända nåt och att blommorna ska slå ut. Sen säger tjofs och den dör. Den liksom orkar inte slå ut. I vår så kommer jag att gräva upp den. Står inte ut att den ser ut så här. Jag planterade en rosenhagtorn på framsidan nu i år så vi får se om den tar sig där i stället. Vi håller tummar för jag tycker att det är en fantastiskt fint träd och blommorna är gudomliga.

Tjingeling!

7 Söta Kvitter ☺:

Elsa och Helena sa...

Önskar dig en trevlig helg!

Kram kram Helena

carinaon sa...

Jag har samma problem med min äppleträd. Vet inte vad som är felet. Kanske står de för väldränerat så att de inte kan behålla vätskan?
Lycka till,
Carina

~ Ina ~ INAS HOUSE sa...

Tack detsamma Helena! :)
Kramen Ina

Så kan det nog vara Carina, att träden inte får behålla vattnet? Jag måste undersöka jorden och marken i vår då jag tar bort den.

Trevlig helg! :)
Kramen Ina

hemma hos lilla mej sa...

Önskar dej en skön och mysig helg.Kramar Rita ♥

~ Ina ~ INAS HOUSE sa...

Tack detsamma Rita! :)
Kramar Ina ♥

Berit sa...

Kan det vara så att den har rotsnurr, då du tar upp trädet kolla det . Är det det så kan du försöka reda ut rötterna och plantera ner trädet igen. Många av träden man köper idag har rotsnurr ( oftast för att de är krukodlade) så red alltid ut rötterna före du plantera ner ett träd eller en perenn.
Ha en underbar dag!!

~ Ina ~ INAS HOUSE sa...

Vilket bra tips! Tack! :)
Jag måste kolla upp det när jag gräver upp trädet. Det kan vara så "enkelt" att trädet har rotsnurr. Tack!
Ha det så gott!