2 december 2012

1a adventGoder afton bloggisar!

Kikar in en snabbis och önskar er en fin avslutning på adventshelgen!
Hoppas att ni har och haft det bra. Vi har tagit det väldigt lugnt. Bara legat i soffan och kollat på filmer. Dotra mår bättre. Hon har varit trött och sovit väldigt mycket. Jag vet inte vad detta kan ha berott på. Otäckt var det som hände i fredags. Jag tänkte också på Kristallsjukan eller meniers. Min mor har kristallsjukan. Hoppas att det inte händer Ela igen. Om det skulle komma tillbaka då blir det sjukan direkt. Att kristallerna kan lossna är otäckt i sig och ett av orsakerna till att de kan släppa är stress. Dotran har varit stressad ett längre tag med både långvariga förkylningar och skolan. Det är jobbigt att gå till skolan varje dag när man är sjuk. Hon får vara hemma ett par dagar till och vila upp sig. Inga måsten utan bara vara och rå om sig själv...

Nu blir det fortsatt mys. Vi ska se filmen TED och äta godis.
Det tycker jag blir bra avslutning på denna helg.

Må så gott!

Kramar ~ Ina

6 Söta Kvitter ☺:

Elsa och Helena sa...

Ta hand om varandra och mys. Man blir så rädd när barnen är sjuka men jag är helt säker på att det kommer att ordna upp sig.

Det är mycket för ungdomarna idag min dotter blir också ofta trött och stressad (går på gymnasiet)

KRAMAR till Er båda...Helena

Veronica sa...

Skönt att hon mår bättre! Jag har haft ett par anfall av kristallsjukan och om de härjar runt i örongången behövs dom läggas tillrätta genom ett speciellt rörelseschema så jag tror inte det var det...Hoppas verkligen att det bara var något tillfälligt och att det inte kommer tillbaka :)

Skön advent trots allt!

Veronica

Majberggrens's Värld sa...

Låter bra att hon blivit bättre. Krya-på dig kram till henne //M

Eva in Athens, Greece sa...

Skönt att hon mår bättre nu.
Så fint ni har det hemma!
Ha en fin vecka, Ina!
Kram

~ Ina ~ INASHOUSE sa...

Tack för alla kryakramar till Ela. Som mamma blir man jätteorolig och man vill skydda sitt barn mot allt ont och otäckt. Jag hoppas innerligt att detta inte kommer tillbaka utan att det bara var något tillfälligt.

Kramar till er! ♥

Ina

Linneagården sa...

Mysiga, mysiga bilder från ditt hem. Vackert!
Hoppas ni hade en riktigt bra helg tillsammans.
Kram från mig
//m