19 december 2012

Gran kris!Bild: Dotran brevid granen 2009
Hjääälp! Jag har inte fixat gran!
Vart hittar man gran som inte kostar multum? 500 kr för en gran är toook för dyrt för en veckas njutning tycker jag. Måste alltså in i skogen och pulsa snö - bland vargar, björnar och älgar.
Vill bara ha en liten gran då vi inte har plats just nu för en stor. Att inte Coop eller Ica satsar på granförsäljning här i byn. Lidlgranar jag har inte sett skymten av. Jag som inte kommer att vara hemma heller så mycket så jag får nog ta och köpa en sån där liten i plast som man köpte till dotrans barbies när hon var liten...

Så - nu har jag fått gnälla lite. Det är samma visa nästan varje år. Granpanik. Men det brukar alltid ordna sig. Om inte, så får jag ta toppen på min gamla plastgran som står dammig och full med spindlar nere i källaren men då är det verkligen kris...
4 Söta Kvitter ☺:

House and Garden by Bia sa...

Hej du!
För oss är det första året som vi skippar granen...det först och främst jag som inte vill ha nån i år :)
Vi är inte hemma på julafton och inte nyår heller...sen har vi inte plats uppe...nej det känns bra...Bauhaus säljer för 99 kr om den affären finns nära Er? ett litet tips bara..
Ha det gott!

Theresé sa...

Har inte heller sett Lidls granar i år! Har köpt där flera år i rad och varit jättenöjd så skapligt besviken i år! Lite panik har det varit här med men snälla pappa köpte en idag på Bauhaus för 98 kr :) Vet dock inte hur den ser ut men antar att den är finare än om jag skulle ha tagit en själv ;) God jul på dig och lycka till i jakten!

Prinsessorna på Bellevue sa...

Hoppas det ordnar sig, annars blir det alltså en spindelgran i år... Hmmm, låter lite läskigt, tycker jag!

Kraam

Vita Falkens Lantliv sa...

Tyckte jag såg på reklamen att dom hade billiga granar på...hmm tror det var Bauhaus

God Jul!

Kram Susanne