1 januari 2013

☆ 2013 ☆

Nyårsafton 2012/2013

Hej bloggisar!
Då var det nytt år - igen. Tiden - livet går såå fort. Hoppas att ni alla hade en bra afton och att ni inte har ont i huvudet idag. Igår var jag och mor hem till Mari och Sören. De bjöd på såå mycket gott. Välkomstdrink, snittar, oxfilé, potatisgratäng med massa tillbehör. Vin, efterrätt och framförallt en väldigt trevlig stund tillsammans. Vi satt och pratade om 2013 och vart vi ska resa. Vi bestämde oss för fyra fem nätter i Rom i april månad. Det ska bli såå kul!


Jag tror inte att jag har ätit så mycket på en dag som vi åt igår kväll. Allt smakade såå gott. Efter all god mat så gick vi in i tv-rummet och där visade dem bilder från våra resor vi har gjort tillsammans 2012. Jättekul att se. Det ska bli så kul att vi ska göra fler resor tillsammans. Vid tolvslaget tog vi våra champagnglas och gick ut på balkongen för att skåla in nya året och titta på alla raketer. Jättevackert. Tack Mari och Sören för en jättefin kväll, nästa nyår blir det här på höjden.

Jag gav inga nyårslöften men jag har beslutat mig för ett par saker som jag ska göra detta år, tell you soon... Nu ska jag ringa ett par samtal och kolla in dotran som ligger och drar sig i sängen. Vi ses snart igen!

Tjingeling!

3 Söta Kvitter ☺:

ac sa...

God fortsättning Ina, hoppas du får resa massor det här året :) kram

Hemmavid sa...

Gott Nytt År till dig också!

Hoppas du får en fin nyårsdag.
Kramen Jenny

hemma hos lilla mej sa...

Hoppas att du får en fin nyårsdag .Kramar Rita ♥