23 januari 2013

Längtar till våren ★Hej!
Jag vill visa en fin bild jag tog i London i höstas. Vi var  på väg till St James Park för att se på den vita pelikanen och sen hälsa på drottningen. Det är sååå vackert i London. Det ska bli helt underbart att få se det här området igen i vår. Jag längtar!


Solen kikar in med stormsteg denna vecka men jag avskyr kylan som kommer med den. Jag blir instängd. Jag vägrar gå ut när det är så här isande kallt. När det är tio minusgrader känns det som trettio minus. Hemskt. Men jag får lite gjort här hemma i alla fall. Pelarbordet blev färdigmålad i går och idag ska jag ta och fixa till tallrikshyllan. Snart ska jag även ta upp pellisarna som står i vintervila i källaren men jag måste köpa jord först...

Ha en toppendag!

Kramen ~ Inahttp://helenesblogadresseat.blogspot.se/

3 Söta Kvitter ☺:

gunsan sa...

Jag håller mig inomhus nu med.Men längtar ut då solen lyser så underbart.Kram

House and Garden by Bia sa...

Har aldrig varit i London...men den tiden kommer nog snart ;))
Däremot ska vi till Irland i april...har aldrig varit där heller, hihi...ska bli kul!
Har nyss varit på en promenad, det var härligt fast det var -8 grader, men man svettas ju när man går, så det gick bra:)
Men det var väl kul att du fick nåt bra gjort inomhus :))
Ha en fin dag!
Kram kram

~ Ina ~ INASHOUSE sa...

Skönt att höra att jag inte är ensam att sitta inne nu Gunsan. :) Längtan efter en varm stor sol är stor nu..

Åh jag vill också till Irland Bia! Min mor har varit där och hon tyckte väldigt bra om Dublin och deras kultur och sevärdheter. Men här blir det London och Barcelona innan Irland :)

Må så gott!
Kramen
Ina