19 februari 2013

Sunprime hotells palmer ...


God kväll godingar! 

Kolla in dotran och palmen som står bredvid nedanför hotellets korridor. Rätt häftig bild tycker jag. Den togs på Sunprime hotell i Playa del Ingles 2010. Jag älskar palmer och denna var så stor och grann. Vi bodde på andra våningen och vi fick äran att bo bredvid den ståtliga palmen när vi var där. 

Jag ville bara kika in en snabbis och säga hej, och tala om att mitt Internet är långsam igen. Jag har jättesvårt att ladda upp bilder och kommentera hos er då datorn bara står och laggar. Men jag kikar in hos er och säger hej härifrån istället idag. - Hej! Hoppas på bättre speed i morgon. 

PS. Jag var till vikt-väktarna och ställde mig på vågen. -0,9 kg denna vecka. Pust. Tur. För nu kan jag slänga mig i soffan och mumsa lakrits och slurpa Pepsi Max. fniss.

Kramar ~ Ina 
Följ min blogg med Bloglovin

5 Söta Kvitter ☺:

Veronica sa...

Mmmm, vad skönt med sol och värme och palmer såklart :)

Sol och värme får vi snart med kanske inte palmer! ;)

Skönt att det gått år rätt håll vid vägningen.

Ha det gått och tack för hälsningen :)

carinaon sa...

Palmer är härliga. Så duktig du är som kämpar på med vikten! Hoppas att solen kommer till Sverige snart.
Kram Carina

Lisa-Maja sa...

Vilken läcker palm!!
Så duktig Du är som orkar hålla på hos viktväktarna! och det måste ju förståss kännas skönt när du ser resultat. Lakrits är ju inte fy skam som tröst, sån där färsk mjuk god lakrits...
Ha nu en riktigt bra dag!!
kram lisamaja

Rosa i huset i vitt sa...

Ser härligt ut där
ha det bra
kram Rosa

Prinsessorna på Bellevue sa...

Åhh, vilken mysig bild! Vad duktig du är förresten, i den här takten kommer du att se ut som ett sugrör till sommaren! :)

Kraam