3 mars 2013

RESTandFLY på ARLANDA


Hej bloggisar!
Efter en blåsig natt med orolig sömn så sitter jag här i soffan med en balja kaffe. Småkikar på travel channel och drömmer mig bort ett tag. Har nyss bokat rum RestAndFly som finns inne på Arlanda. Väldigt behändigt att hyra om man ska flyga tidigt på morgonen. Rummen är små, typ bara en våningsäng och ett bord men det är tyst och väldigt rent och fräscht.

Bild: Största rummet. Säng 120*140 - familjerum.
Två stora sängar. Finns olika rum och olika sängmått. Jag och dotran brukar ta 105*105 sängarna och de funkar bra för oss. Det finns sängar som är större men oftast är det barnfamiljer som hyr dem rummen då de vuxna får samsas med barnen i sängarna. Jag glömde visa söta änglaspelet som inhandlades när jag och GB var till Skultuna. Kostade bara 20 kronor så det var ett fynd. 

Nu ska jag pimpla upp sista kaffeskvätten. Hopp i duschen för idag ska jag på kalas. Lillebror fyller år och sen ska jag på lägenhetsvisning!

Ha det gott! 

INAPINA

Följ min blogg med Bloglovin

3 Söta Kvitter ☺:

Maj sa...

Spännande med lägenhetsvisning. Är det bostadsrätt det gäller? Du kanske titta in på nya bloggen och sett att jag flyttat in "på riktigt" och det har gått över förväntan måste jag säga. Lycka till /Kram

Hemmavid sa...

Hejsan!

Låter som en spännande dag - med både kalas och lägenhetsvisning!

Hoppas du får en fin söndag.
kramen jenny

Änglarum sa...

Hej! så sött litet spelverk :=) kalas är aldrig fel,grattis till bror! :=) ha en fin kväll! kram kram Jessica