28 januari 2011

Värsta utsikten på jobbet

Hej bloggisar!
Inte roligaste utsikten på jobbet kanske men som tur är så sitter man inte så ofta på sin plats. Idag har det varit en bra dag och förhoppningsvis blir det en bra kväll. Det blir fredagsmys med film, mat och popcorn.
I morgon känner jag att jag skulle vilja göra något än att bara sitta av helgen. Hoppas att det blir fint väder så att man kan vara ute litegrann som att skotta garageinfarten och bränna kalorier. Jag har gått ner nu ca 4,5 kg på 4 veckor så det känns också toppen. Jag tänker att gå ner i vikt utan att börja motionera för jag gillar inte "tvångs"motion så då tänker jag inte tvinga mig till nåt negativt för då slutar jag rätt snabbt... Så nu är det fokusmatintag och jag får mina 10000 steg på arbetstid så jag behöver inte mer... Jag ska fota lite bildbevis i morgon med min urusla mobil så får ni se om jag har varit ute och "gjort nåt" :)
Kramis

2 Söta Kvitter ☺:

Hemma på Landet sa...

Haha... Ja, så brukar jag också säga... att man får sitta där sedan, bakom pelargonerna och glo ut och tro att ingen ser en fast brillorna blänker till i fönstret.;-) Kram Stina

~ Ina ~ Inas House sa...

Haha så sant! :D och bläddra i gamla fotoalbum och gråta en skvätt över att dotran har blivit så stor så fort och man undrar vart tiden har tagit vägen. :)
Kram Ina