20 augusti 2012

NY VECKA


Då var det måndag och ny vecka.
Jag har en del att göra men försöker ta det lugnt ändock. Ska ner till AF och lämna in mina arbetsintyg etc och sen hem och skriva cv. Att skriva cv är en konst. Man ska liksom "sälja" sig själv. - Hej, jag är alltid glad och positiv kvinna i bästa år och älskar att arbeta. Jag är energisk och kan jobba med allt och alla. Men egentligen kanske det skulle stå -  Hej, jag är snart 40 år och är på ingång till klimakteriet. Då blir jag inte lätt att tas med. Lever ensam och blir urtråkad av det mesta. Jag är inte bitter men tycker att många är dumma. Haha ja ni, det är inte lätt att skriva om sig själv men jag ska försöka. Att skriva "lagom" trevligt och "lagomt" seriöst blir en utmaning. Det kommer säkert ta halva dagen av att skriva typ fem rader.
-Ja ä int bitter ja int.  

Nu blir det kaffe och sen ska jag iväg ner till byn!

2 Söta Kvitter ☺:

ac sa...

ha ha du kanske skulle skriva så på riktigt, dom som sitter o läser alla cv´n får nog läsa samma saker om o om igen, ett sånt cv glömmer man nog inte i första taget ;) lycka till iallafall kram

~ Ina ~ INAS HOUSE sa...

hahaha Ja, jag har nästan funderat på att skriva något åt det hållet. hihi Tror inte att de läser mer än första raden i allafall. Man skulle skriva nåt sånt till såna jobba man inte vill ha fast man måste söka till. hihi Man kanske skulle försöka ... :)
Kramen