18 augusti 2012

OGRÄS


Nu på eftermiddagen så gjorde dotra klart sitt pussel. Äntligen har jag fått tillbaka bordet. Inte för att vi sitter där direkt och äter så ofta men eftersom vi bor såå litet så blir det små kaosigt så fort vi stökar till lite. Ja, ni vet, jag ska ha en massa lull lull på bordet och när man ska göra något där så måste man plocka bort lullet och lägga det någon annanstans ... hihi Vilka problem va!


Jag har legat och vilat ryggen i en timme. Det hjälpte inte.


För efter vilopausen skulle jag ut och ta hand om detta tänkte jag. Det ser för j-vligt ut rent ut sagt här på vår framsida. Ogräset har tagit över. Jag får ta starka piller och fixa detta i morgon. Nu ska jag över till mor för att låna klorin. Jag råkade tvätta en orange handduk med vita. Inte så lyckat.

4 Söta Kvitter ☺:

Majberggrens's Värld sa...

Tittar in hos dig för första gången. Gillar din blogg...såg att du gillade Frank och Andrea Bocelli, det gör jag med. Såg hans konsert i Malmö för en tid sen.
Badet med stora vågor påminner mig om en resa till Bulgarien på 60-talet där jag tappad min bikini på liknande sätt. Vi ses igen! //M

Kathryn Ferguson Griffin sa...

Your house is so pretty. Love the chandelier! Thank you for sharing. Visiting from Rosegarden. Would love it if you would share this at my Make it Pretty Monday party at The Dedicated House. http://thededicatedhouse.blogspot.com/2012/08/make-it-pretty-monday-week-10.html Hope to see you at the bash! Toodles, Kathryn @TheDedicatedHouse

~ Ina ~ INAS HOUSE sa...

Hej Maj!
Kul att du också är ett fan av Frank och Bocelli. Finns inget bättre än att lyssna på dessa gossar. Jag har tyvärr inte sett Bocellis konsert när han var till Sverige men om han kommer åter så ska jag genast boka biljett.
Vi ses! Kramen Ina

~ Ina ~ INAS HOUSE sa...

Hello Kathryn!
Thank´s for stopping by. :)
I would love to share on your side and I'll immediately look at your blog. See you soon!