10 oktober 2012

SOVRUM


Goddagens!
Här i stugan är det en som är utvilad. MOI. Sov gott i den nya sängen inatt. Jag vill tacka alla i familjen som har gett min sömn åter.♥  Den nya sängen kom i går eftermiddag, och på kvällskvisten kom grannen för att hämta mina gamla sängar som han ska ta med sig till Estland. Han fick även 4 kassar med leksaker som han ska ta med sig till en förskola där.


Blomsterkvistarna jag fick i Lördags blommar så vackert än. Tänk vad det kan göra gott för själen med lite blomster. När jag går runt och plockar och fixar här hemma så ser jag dem varje gång jag går förbi matrummet. Jättevackra! ♥

Idag blir det tidig lunch för i eftermiddag ska jag till mormor och hjälpa henne att tömma ett skåp med grejer. Lullet ska upp på vinden. Jag gillar inte att åka hiss i gamla hus men det måste göras idag.

Ha en skön onsdag! ♥
Kramen Ina

10 Söta Kvitter ☺:

Prinsessorna på Bellevue sa...

Vad fint det blev och vad underbart med en ny säng!

Du har ett riktigt, Laura Ashley-sovrum... Supermysigt!

Ha en skön onsdag, du med!

Kram
Petronella

~ Ina ~ INASHOUSE sa...

Åh tack Petronella! Jag riktigt trivs med mitt sovrum. Litet men mysigt. :) Ja, tänk att ha ett helt hus i Laura Ashley stil. My dream. :)

Kramis
Ina

annashusidingtuna sa...

Hej!
Men så härligt sovrum ni har!
Kram Anna

~ Ina ~ INASHOUSE sa...

Hej Anna!

Tack, jag gillar mitt sovrum, vill bara byta golv så är jag supernöjd. Skulle vilja ha lika golv som jag har i de andra rummet. Det får blir nästa projekt. :)


Kram Ina

Härliga Livet sa...

Vad skönt att din nya säng äntligen kommit. Så mysigt du har det i sovrummet.
Glöm hissen, tänk så mycke fint mormor har i sitt skåp =)
Har du redan börjat med snöflingorna på bloggen. Jag väntar nog ett tag till, hade det oxå förra vintern.
Kram Pernilla

~ Ina ~ INASHOUSE sa...

Ja det är jätteskönt Pernilla! Nu äntligen kan jag sova gott. Sovrummet är mitt krypin. Mysigt. Jag kunde bara inte låta bli med snöflingorna. Supertidigt, men lite mysigt med flingor på bloggen, men vill inte ha några flingor ute i riktiga världen än. :)

Kram på dig vännen! Ina

carinaon sa...

Åh, vilket vackert sovrum! Härligt med en ny säng också. Jag förstår att du sover gott där.
Kram Carina

~ Ina ~ INASHOUSE sa...

Tack Carina! Jag sover som en prinsessa! *fniss*

Kramen
Ina

Victoria - Elvira Spekulerar sa...

Ditt sovrum är verkligen ljuvligt Ina, härligt med nya sängen så att du får sova gott och vad fint att dina gamla sängar får komma till användning av dom som behöver det.

Kram Victoria

~ Ina ~ INASHOUSE sa...

Tack vännen! :)
Jag tycker att det är lite dumt att bara kasta saker som möbler el dyl. Bättre om de kommer till användning. :) Jag är så glad över att leksakerna kommer till ett dagis där alla kan leka med dem. :)Pojkarna får leka med Barbie och Bratz. *fniss*

KRaM Ina